Arizona Coyotes - Chicago Blackhawks

Goalies: Kuemper (probable) vs Crawford (probable)

Viktigt möte mellan två lag som håller hoppet om slutspel levande. Oerhört viktig match för båda lagen och frågan är vilket lag som tar hem de viktiga 2 poängen?

Arizona Coyotes har tappat en slutspelsplats efter en oerhört svag bortaturné och laget har inte alls lyckats följa upp det fina spel man visade tidigare under mars. Man har 5 raka förluster och efter att man floppförlorat mot NJ Devils efter straffar så följde man upp med att bli nollade borta mot NY Islanders. Förvisso är Islanders ligans bästa defensiva lag, med med tanke på vad matchen gällde för Coyotes det måste jag säga att det var en rejäl besvikelse. Coyotes alltså nollade på sina vinster under denna korta roadtrip och endast en poäng med sig hem. Nu väntar hemmamatch och det är minst sagt en måstematch.

Chicago Blackhawks har jobbar i skuggan av de andra laget, men faktum är att Chicago har chans på slutspel. Man studsade tillbaka fint senast mot Colorado Avalanche efter att förlorat dagen innan med 4-2. Man startade även B2B mötet svag och Avs var laget som tog kommandot och också ledningen i matchen, men efter en mållös andra period hittade Hawks en kvittering och tog matchen till OT där Duncan Keith avgjorde mellan mena på Philip Grubauer. Hawks har 5 poäng upp till Colorado med en match mindre spelad så 2 poäng här för Hawks det hade verkligen skapat liv i tabellen.

Som sagt är detta är divisionsmöte mellan två lag som desperat behöver poäng. Coyotes återvänder hem efter en riktigt svag roadtrip och möter ett Hawks som spelar bra och smyger i kulisserna. Båda lagen har tendens att leverera fin offensiv hockey, inte minst Chicago och med tanke på Coyotes hemmais bör man också kunna sätta bra press på Hawks D. Båda lagen har med andra ord bra förutsättningar att leverera en del mål och Ö5.5 mål känns mycket bra här och spelas

Match: Arizona Coyotes - Chicago Blackhawks
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.74
Insats: 4/7u
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 03:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip