Ett avhängt Arizona ställs mot ett slutspelsjagande Dallas, och här bör gästerna vara numret större.

Arizona ligger på en jumboplats i conferencen och säsongen hittills har rent ut sagt varit usel då man bara vunnit 12/49 matcher, och man kommer inte ta sig till slutspel även om det är en hel del matcher kvar.
Nu senast förlorade man mot LA Kings med 3-5 där man trots en ledning med 3-2 inför den sista perioden inte kunde hålla undan, och det var den åttonde förlusten på de tio senaste matcherna.

Matchen mot LA Kings spelades natten till söndagen, så man har fått mindre än ett dygns vila, något som också kan ställa till det här.
Keller, Gostisbehere och Kessel är tre spelare som gjort en bra säsong trots att laget presterat svagt. Truppen är dock alldeles för svag, och här är risken stor för en ny förlust.
Beagle, Hutton, Jaskin, Larsson och Timmins förväntas missa matchen samtidigt som O’Brien och Wedgewood är tveksamma.

Dallas kommer närmast från en 0-1 seger på straffar mot Chicago där båda målvakterna stod för bra insatser, något som inte är konstigt då båda höll nollan.
Innan dess slog man Colorado på bortais med 1-4, och där var powerplayspelet avgörande.

Spelet på bortaplan har varit en stor anledning till att man inte ligger högre i tabellen då man haft stora problem.
På slutet har det dock vänt och ser man inför denna matchen har man faktiskt tagit sex raka segrar på resande fot, och här bör man ha bra chanser att ta en ny seger då man är ett klart bättre lag än Arizona.
Sekera förväntas missa matchen.

Arizona är ett av de svagaste lagen i hela ligan och här ställs man mot ett slutspelsjagande Dallas som även fått igång bortaspelet, något jag tror blir för tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Vejmelka (Unconfirmed) - Oettinger (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip