NHL matcher även denna natt, men i matchen mellan Arizona och LA Kings tar jag ställning.

Arizona har gjort det riktigt bra hittills. Man ligger fyra i conferencen, och det är bättre än vad jag trodde. Man kommer från en 3-0 seger hemma mot Calgary där Kuemper fick hålla nollan, och hittills står han på otroligt fina 93.72%, en riktigt bra siffra.
Nu ska dock Rantaa vakta kassen, men han har gjort det helt okej, och jag ger fördel i målvaktsmatchen för hemmalaget.
Även om man inte har glänst på hemmaplan hittills så har det varit en del tighta matcher man förlorat, och här möter man inget stjärngäng.
Skadeläget ser bra ut, men Hjalmarsson är fortfarande skadad.

LA Kings kommer med tre raka segrar och samtliga är tagna på hemmaplan. Just på hemmaplan har man gjort det bra och där har man plockat de mesta av sina poäng, men så är inte fallet ikväll.
Här blir det bortamatch och där är man svagast av samtliga lag i conferencen då man bara plockat fem poäng på tio matcher. Målskillnaden är 23-43, så brister i defensiven visar man också upp. Överlag så släpper man in mycket mål i matcherna och det är en orsak till att poängen uteblir. Skadeläget ser även bra ut hos gästerna, och man bör kunna ställa samma lag som senast.

Truppmässigt så känns hemmalaget klart mest intressant då gästernas bredd inte håller högsta klass, och nu när det väntas bortamatch så tror jag man får det riktigt tufft, och jag tror hemmalaget vinner efter ordinarie tid.

Raanta (Confirmed) - Campbell (Likely)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip