Natten bjuder på match mellan Arizona och LA Kings, och jag tror helt klart mest på hemmaseger här.

Arizona förlorade senast då Anaheim vann med 4-2 hemma. Det var en jämn match spelmässigt och även om man inte kom upp i den nivån man kan så gjorde man det helt okej. Man har dock bara vunnit en av de sju senaste matcherna vilket gjort att man tappat en del poäng gentemot andra lag, och ska man nå slutspel framöver så måste denna trenden brytas. Man har riktigt bra spelare i Hall, Keller och Kessel, så laget är det absolut inga fel på.
Nu är det hemmamatch som gäller och där har man iallafall visat upp ett bra spel på slutet med fyra segrar de fem senaste matcherna, så jag ser det som ett plus här.
Fortsatt skador på Hayton och Kuemper. Tveksamma är fortsatt Oesterle och Richardson.

LA Kings kommer från en 2-4 förlust hemma mot Tampa Bay då man tappade en 2-0 ledning efter 21 minuter. Man gjorde en rätt bra match och skapade en del chanser, men man saknar spetsen som Tampa Bay hade, något som visar sig i målskörden. Detta var lagets femte raka förlust och just nu ligger man sist i conferencen med 41 inspelade poäng på 51 matcher.
Bortaplan är det som gäller här och då har man visat sig vara riktigt svaga. Man har bara vunnit sju av sina 28 matcher på resande fot där man också släppt in 98 mål bakåt, den högsta siffran i conferencen.
Tveksamma inför matchen är Doughty, Ryan och Forbort.

Arizona har både bättre spets och bredd i laget, och nu när man får spela på hemmaplan så bör man ha bra chans att bryta den negativa trenden och ta en efterlängtad seger.

Raanta (Unconfirmed) - Quick (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip