Returmöte mellan Arizona och LA Kings där det är dags för Arizona att agera hemmalag, något som knappast hjälper.

Arizona föll i sin senaste match mot just LA Kings där siffrorna blev 6-3. En period på 4,5 minut i första perioden fick Ingram utbytt, och den uppförsbacken lyckades man aldrig hämta upp. Nu är det Vejmelka mellan stolparna vilket är ett plus då han har varit bra hittills.

Det finns bra namn i laget i Hayton, Maccelli, Schmaltz och Keller. Man är dock ett av de sämre lagen i ligan, och att ha Voracek fortsatt borta samt att Zucker blivit skadad på slutet underlättar inte med tanke på den tunna truppen man har.

LA Kings tar en ny seger

LA Kings har tagit tre segrar på sex matcher, vilket är ett helt okej facit, speciellt med tanke på att man mött lag som Colorado, Carolina, Minnesota och Boston, så motståndet har varit tufft.
Nu senast blev det seger mot just Arizona med 6-3 och man fortsatte leverera framåt, och man har gjort 27 mål på sina sex inledande matcher.

Doughty, Kempe, Kopitar och Fiala är några av lagets toppspelare, så det finns bra kvalitet i laget. Samtidigt har man fått in Dubois från Winnipeg inför säsongen, vilket är ett bra nyförvärv, och här bör man vinna på ren klass.
Arvidsson finns på skadelistan.

Arizona står inför en tuff uppgift och trots att det nu är hemmaplan tror jag man återigen väger för lätt mot LA Kings, och jag går på bortaseger i matchen.

Vejmelka (Confirmed) - Copley (Unconfirmed)

Speltips: 2 inkl ot och straffar och jag investerar 2u hos Expekt .
This is the stats tab
This is the post tip