Arizona och Minnesota gör upp i Mullett Arena, och här tror jag en målrik historia väntar.

Arizona kommer till matchen med sex raka nederlag i ryggen och således borde revanschlustan vara hög. I dessa matcher har man inte fått defensiven att stämma och i tre av dessa matcher har man släppt in fem mål eller mer, så man måste få ordning på defensiven med tanke på att motståndarna sitter på flera skickliga spelare framåt.

Ser man på offensiven så har man dock en hel del intressanta spelare i Keller, Schmaltz, Maccelli och Cooley som kan ställa till med oreda framåt, och känslan är att man kommer kunna trycka in en del puckar i matchen.
Boyd och Stecher saknas i matchen.

Minnesotas form pekar uppåt

Minnesota ligger först på en tolfteplats i conferencen, tre poäng ovanför Arizona, och man hade högre förhoppningar på laget inför säsongen.
På slutet har man dock tagit tre raka segrar där man senast slog Vegas med 3-5 borta, en riktigt imponerande seger, så formen pekar uppåt.

Här har man goda chanser att precis som senast görs en hel del mål då man möter ett lag som är svagare defensivt än Vegas.
Samtidigt har man klass framåt i Zucarello, Boldy, Eriksson och Kaprizov, så lägen kommer man skapa, och jag tror det kommer krävas en del mål för att man ska vinna matchen.
Spurgeon, Maroon och Foligno saknas.

Ingram (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip