Arizona Coyotes - Nashville Predators

Goalies: Kuemper (probable) vs Rinne (probable)

I natt har vi ett möte mellan topplaget Nashville Predators och ett Arizona Coyotes som kommit ner på jorden igen. Frågan är om Preds med 2 raka förluster kan studsa tillbaka och utnyttja sin bredd och bryta förlustsviten mot Coyotes?

Arizona Coyotes är ett lag som på papperet är ett av de absolut svagaste i ligan. Man var uppmålade som en av de stora jumbolagen inför säsongen, men laget har överpresterat hittills denna säsong och överraskat många. Efter 8-8-1 de 17 första matcher där man slagit många topplag så kom man senast ner på jorden igen då man blev fullständigt slaktade av Detroit Red Wings på bortais med hela 6-1. Detta Wings som själva haft väldigt svårt att få till spelet. Coyotes återvänder nu hem efter endast 1 vinst på de 3 senaste matcherna och ställs nu mot absolut tuffast motstånd.

Nashville Predators är alltså gästerna och Preds som fortfarande toppar hela ligan har två raka förluster i ryggen. Efter en perfekt start on the road med 8-0-0 record så hade laget chansen att slå NHLs rekord med antal roadvinst att inleda en säsong med som låg på 10 raka vinster. Tyvärr så föll man i laget 9e bortamatch när Anaheim Ducks stal showen då man vann med 2-1 efter straffar. Preds reste natten efter till San Jose för en ny tuff uppgift och jag tycker att det märktes att Preds var aningen slitna. Sharks kom ut starkt i första perioden och åkte ifrån Preds som inte hann med. Detta kostade laget en 3-0 underläge inför andra perioden. Där visade Preds vilket bra lag man är och kom tillbaka till 3-3 inför tredje och vände dessutom till 4-3 innan Sharks stod för två snabba mål i slutet av matchen. Preds hade tyvärr inget svar på detta och andra raka förlusten var ett faktum.

I natt har två alltså två lag som jag ser klasskillnad på. Preds är som sagt ett komplett lag som alltid levererar på en hög nivå medan Coyotes blandar och ger. Med en så pass svag insats som Coyotes hade mot Wings senast så blev jag förvånad över nattens odds på Preds inför denna match kommer vara helt utvilade och som sagt är ett otroligt starkt bortalag. Just därför tycker jag 2.25+ känns riktigt bra och jag hoppas bara Preds inte ta för lätt på uppgiften. Hur som helst kommer jag spela en lite tyngre insats här på Preds FT då jag räknar med att detta spel ligger kring 1.95 innan matchstart. Nattens spel blir alltså

Match: Arizona Coyotes - Nashville Predators
Spel: 2
Odds: 2.25
Insats: 5/7u
Bolag: Betsafe , Betsson , Nordicbet
Spelstopp: 03:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip