1-1 i matcher mellan Arizona och Nashville. Nu ska tredje matchen avverkas och jag väljer att ta ställning i matchen.

Arizona vann den första matchen med 3-4 efter att man rivstartat och gjort tre av målen den första kvarten. Sedan kom Nashville in mer och mer, men man lyckades hålla undan och knipa den matchen.
Nu senast så blev det förlust med 4-2 och man hade det klart tuffare offensivt än i första matchen, och dessa två målen kom med minuten kvar av matchen, och då var den redan avgjord.

Spelare som Hall och Kessel fick inte ut något i matchen och då såg man direkt att man inte är lika framgångsrika.
Schmaltz saknades fortsatt senast och han är ett frågetecken även inför denna matchen.

Nashville såg klart bättre ut senast och man spelade riktigt bra över hela banan. Saros såg ut att hålla nollan i matchen, men med minuten kvar så släpper han in två mål, något jag dock inte lägger så mycket vikt på då matchen redan var avgjord.
Både Järnkrok och Arvidsson stod för varsitt mål i matchen där också Ekholm stod för en assist, så en bra dag på jobbet för svenskarna.

Defensivt såg man klart bättre ut än i första matchen och man bjöd inte på något onödigt mål, och då visade man att man är det bättre laget i matchserien.

Nashville har möjlighet att koppla grepp med 2-1 matcher här, och med tanke på hur man såg ut senast så väljer jag att tro på en ny seger, och jag tror Arizona väger för lätt här.

Speltips: 2 och jag investerar 2u till oddset 2.25 hos Casumo , Unibet & LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip