Inatt bjuds vi på match mellan Arizona och Pittsburgh, och jag har min idé klar!

Arizona kommer med två raka förluster i bagaget där man inte gjort ett enda mål. Nu har motståndet varit riktigt tufft i Carolina och Tampa där båda matcherna varit på bortaplan.
Nu räknar jag med att man är oerhört revanschsugna, och man lär försöka ställa till det ordentligt för gästerna.
Innan dess hade man fyra raka segrar och man slog bland annat St Louis med 3-1 hemma.
Man rustade upp genom att plocka in Taylor Hall för ett tag sedan för att få mer spets i laget, och han står på åtta poäng efter sina tolv matcher för klubben.
Man har skador på Hjalmarsson, Hossa och Kuemper sedan tidigare, och Raanta är tveksam inför matchen.

Pittsburgh kommer seger borta mot Colorado med 3-4 efter förlängning. Det var lagets andra raka seger då man innan dess slog Vegas med 3-4.
Trots skador så gör man det riktigt bra och man ligger trea i conferencen. Även att man har två raka bortasegrar i rad nu så är man klart vassare på hemmaplan, så jag ser det som ett minus att man spelar borta.
Man har en del tunga skador i truppen och då tänker jag främst på Guentzel som leder lagets interna poängliga men 43 poäng på 39 matcher. Även Dumolin, Schultz och Bjugstad saknas.
Positivt är dock att Crosby eventuellt är tillbaka här.

Här tycker jag Arizona blir lite väl underskattade, och att man ska vara klara underdogs på hemmaplan håller jag inte med om, och jag väljer att gå på hemmaseger här.

Hill (Unconfirmed) - Jarry (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip