Arizona tar emot St Louis i säsongens första hemmamatch för deras del. Bortalaget fick en kalasstart då de bortaslog Colorado och frågan är om de kan rida vidare på den vågen i denna omgång två?

Hemmalaget Arizona har fått en tuff start på NHL-säsongen. På två framträdanden har de förlorat båda, den första med 8-2 borta mot Columbus och därefter gästade de Buffalo borta, där de förlorade igen men då "bara" med 2-1 och det efter straffläggning.
Nu väntar säsongens första hemmamatch, men Arizona slår ur underläge trots det. Här har de dubbla segrar mot Blues, men gästerna inledde säsongen starkt och min teori är att de levererar igen.

St Louis ställdes mot Colorado borta i säsongens första match för deras del. Den matchen lämnade de med en 5-3-seger och min poängspelare till den här matchen noterades för dubbla fullträffar.
David Perron har hunnit bli 33 år gammal, men han visar att han kan än. I fjol gjorde han 58 poäng på 56 framträdanden i Blues och hittills den här säsongen håller han poängsnittet vid liv då han alltså levererade både ett och två mål per omgående.

SPELTIPS
D. Perron fortsätter leverera!
Över 0,5 poäng på kanadensaren finns till priset 1.65 hos Unibet och det nappar jag på.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip