Härlig omgång i NHL inatt där det spelas mängder med matcher. Jag finner ett intressant spel i matchen mellan Arizona - Tampa Bay, där gästerna kommer med kanonform.

Arizona ligger sist i NHL och man har bara tagit sju segrar på 33 matcher, varav hela 21 matcher slutat med förlust redan efter ordinarie tid. Man står på fyra raka förluster där samtliga är på resande fot. Nu har man visserligen fått vila upp sig då man inte spelat sedan den elfte december, och det bör göra laget gott.
Man har inte imponerat spelmässigt och även i PP så är man ett av de sämsta lagen i spelformen. Talangen Clayton Keller leder lagets interna poängliga med 23 gjorda poäng.

Tampa Bay går hur starkt som helst och är det för tidigt att snacka om bucklan redan nu? Allt kan hända i NHL och det vet vi sedan tidigare, men som man sett ut hittills!
Man har vunnit 22 av 30 matcher och står just nu på fem raka förluster där man senat slog Blues med 0-3 på bortaplan, vilket är starka papper! Man har seriens bästa powerplay med en siffra på 27.67%.
Firma Namestnikov - Stamkos - Kucherov glänser fullständigt där de två sistnämnda också ligger delad etta i den totala poängligan med 42 poäng var.

Det fullkomligt lyser form från Tampa Bay, och jag har svårt att se hur man ska kunna bränna denna matchen mot ett riktigt svagt Arizona. Vasilevskiy mot Raanta i målvaktsmatchen som det ser ut, där pressen lär vara hos Raanta.

Speltips: 2 vilket betyder bortaseger på ordinarie tid och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip