Arizona ställs mot stentufft motstånd i Tampa Bay natten till torsdag, och trots en del bra resultat på slutet bör man väga alldeles för lätt här.

Arizona slåss i botten av tabellen och ser man på truppen så har man en av ligans svagaste, så man ligger där man förväntades inför säsongen.
Inför denna matchen har man dock tagit poäng i sex raka matcher och vunnit tre av dessa, så man har gjort en hel del bra resultat på slutet.
Man har dock fått lita på ett bra målvaktsspel då man i flera matcher inte skapat lika mycket målchanser som motståndarna, vilket vi såg senast mot Nashville där det blev seger trots att man bara fick iväg 19 skott på mål.

Några spelare i Maccelli, Crouse, Schmaltz och Keller sticker ut, så det finns kvalitet i laget. Man har dock en väldigt svag bredd samtidigt som man inte har de stora stjärnorna som tex Tampa Bay har, och känslan är att man måste upp i nivå för att kunna utmana här.
Gostisbehere och Ladd saknas samtidigt som O’Brien är tveksam.

Tampa Bay tog dubbla seger där man först imponerande och slog Colorado med klara 5-0. Därefter följde man upp med en 1-3 seger borta mot Dallas där man återigen gjorde en bra insats. Nu senast tog man en ny seger mot Colorado efter straffar, så formen är bra.
Ett minus är att det är bortais nu då man inte varit i närheten av lika bra som hemma samt att man är b2b. Med tanke på att det är klart enklare motståndet nu så kliver man ändå in som befogade favoriter i matchen.

Ser man på truppen finns det både fin spets i Point, Stamkos, Kucherov och Hedman samt en riktigt bra bredd, så man är klart mer kompletta än hemmalaget, något jag även tror man visar här.
Paul är tveksam inför matchen.

Vejmelka (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip