Här får vi se en match mellan Arizona och Vancouver, en viktig match i kampen om slutspel, och jag väljer att ta ställning.

Arizona kommer från två raka förluster mot Calgary (3-2) samt Winnipeg (4-2), rätt tunga förluster då man spelat rätt bra i matcherna. Innan dess tog man två raka segrar där man bland annat slog just Vancouver med 2-4 på bortaplan.
Man ligger på plats fem i divisionen och har fyra poäng upp till Vancouver som dessutom har en match mindre spelad, så förlorar man här så tappar man viktig mark i kampen om slutspel. Man jagar även Calgary som har 70 poäng, så en seger här är såklart väldigt viktig för laget.
Här är det hemmaplan som gäller och där har man vunnit 17/33 matcher, så man har spelat bra hemma. Ser vi på de fem senaste matcherna på hemmaplan så har man vunnit fyra av dessa, så man trivs väldigt bra.
Truppen innehåller bra spelare som Hall, Dvorak, Ekman-Larsson och Keller, och sett till truppen så har man absolut kapacitet att ta en slutspelsplats.
Man har Garland på skadelistan. Tveksam inför matchen är Chychrun.

Vancouver kommer från en 5-4 seger efter straffar mot NY Islanders i en match där gästerna var det bättre laget, men man lyckades inte avgöra i tredje perioden. Segern kom på hemmaplan och där har man spelat riktigt bra under säsongen och vunnit 22/35 matcher, och med det är man näst bäst i conferencen.
Nu är det dock bortamatch som gäller och där har man förlorat sex av de sju senaste matcherna. Ser vi hittills under grundserien så har man bara vunnit 14/34 matcher, så man ser helt klart att bortaplan är ett minus för laget.
Man har en del vassa spelare i truppen då Pettersson, Miller och Boeser finns i laget, men defensivt finns det mer att önska, speciellt på bortaplan då man släpper in mycket mål.
På skadelistan har man Beagle, Ferland, Leivo, Markström och Tanev. Motte är tveksam inför matchen.

Här tycker jag att Arizona ska ha bra chans att vinna då man har hemmaplansfördel samtidigt och jag väljer således att gå på hemmaseger här.

Kuemper (Unconfirmed) - Demko (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip