Arizona stöter på tufft motstånd då Vegas gästar natten till lördag, och här bör man få svårt att plocka med sig någon poäng från matchen.

Arizona är jumbo i ligan då man hittills plockat 30 poäng på 51 matcher, och totalt sett har man bara vunnit 13 matcher.
Nu senast föll man mot LA Kings med 2-3 där man dock var det klart sämre laget och siffrorna kunde absolut blivit större än de blev, och här ställs man mot klart tuffare motstånd.

Laget har några bra spelare i Schmaltz, Keller och Gostisbehere, men överlag så är truppen riktigt svag och man tillhör ett av de sämre lagen i ligan, och här bör man väga för lätt.
Beagle, Jaskin, Ladd, Larsson och Timmins förväntas missa matchen.

Vegas ligger på en sjätteplats i conferencen och hittills har man gjort en okej säsong även om man förväntat sig mer från laget.
Man slåss fortsatt om en slutspelsplats och det är en hel del matcher kvar att spela, så det gäller att plocka segrar, och framförallt mot motstånd av Arizonas kaliber.
Senast tog man en 1-4 seger mot San José vilket gjorde att man bröt sin tre matcher långa förlustsvit, något man bör kunna bygga vidare på.

Man förväntas bland annat ha avbräck i Lehner och Stone, och det är något som helt klart påverkar laget. Man har dock en väldigt bra trupp med spelare som Karlsson, Theodore, Pacioretty och Smith samt Jack Eichel som nu gjort tre matcher för laget, så kvalitet finns det gott om och trots en del avbräck så är man ett klart bättre lag än värdarna.
I övrigt förväntas Martinez och Whitecloud saknas samtidigt som Patrick är tveksam.

Arizona är ett av ligans absolut svagaste lag och nu när man ställs mot ett Vegas som håller en klart bättre nivå så bör man få det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Wedgewood (Unconfirmed) - Brossoit (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip