Kvällsmatch i KHL där jag tycker Omsk mot Bars Kazan har potential att bli en riktigt bra match att se på, och övern ger lite för bra betalt för att inte testa.

Omsk har gått som tåget under början av serien och vunnit samtliga fyra matcher. Man började med 0-4 borta mot starka Lokomotiv Yaroslavl där man sedan Slagit Dynamo Moskva , Cherepovets och nu senast Niznekamsk.
Effektiviteten i 5 mot 5 har varit bra då man inte varit så mycket bättre som siffrorna visar. En annan faktor är att man ännu inte gjort mål i powerplay, där måste det börja lossna snart och man bör ha gnuggat på det under träningarna.
Oavsett så gör man målen, även om de kommer i 5 mot 5, och det är en styrka i sig.

Bara Kazan tycker jag fortsatt har ett intressant lag och man har plockat in Postma under säsongen, och han har gjort det riktigt bra hittills från sin backplats.
Man är regerande mästare och har förutsättningarna att göra ytterligare en fin säsong i år.
Två vinster och två förluster är facit i de fyra inledande matcherna, där det framförallt är defensiven som inte stämt. Man släppte in sex mål mot St Petersburg, fem mot Podolsk och nu senast tre mot Barys Astana, och detta på hemmaplan.
Man har ändå visat att man är vassa framåt och med spelare som Azevedo, Lander, Sekac och Zaripov så är det inte konstigt.

Jag tror det kan bli en del mål i matchen, och får hemmalaget ordning på sitt powerplay så känns det extra intressant med övern.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip