Rysk juniorhockey står på dagens schema och det är mängder av matcher i ligan. För min del blir det att rikta blickarna mot Belye Medvedi som gästat av Kuznetskie Medvedi.

Belye Medvedi spelade match igår, och det är mot samma motstånd även idag. Man vann med 6-3 igår, där man hade 5-1 redan efter två perioder.
Man har inte några spelare högt upp i poängligan, men laget har en härlig bredd och det är oftast så man vinner sina matcher, att laget bidrar.
På hemmaplan trivs man väldigt bra och på nio matcher har man 43-23 i målskillnad och man har skrapat ihop 21 poäng.

Kuznetskie Medvedi hade det tufft igår, och man kände nog att matchen var punkterad inför tredje perioden. Man ligger näst sist i tabellen och man vinner bara strömatcher här och där. Det blir mest förluster och man kommer inte ta sig ur bottenskiktet under denna säsong, det vore en skräll isåfall.
Man har en del bra spelare i sitt lag som förmodligen kan ta något kliv till i framtiden, men man vinner inga matcher och grundspelet känns inte tillräckligt bra för att hota de bättre lagen, och man släpper in för mycket mål.

På bortaplan mot ett hemmastarkt hemmalag har jag svårt att se att man ska kunna hota, vilket vi även fick se i gårdagens match.

Speltips: 1 asian hcp -1 vilket betyder insatsen tillbaka vid uddamålsseger och full vinst om man vinner med minst två mål, och jag investerar 4u // Tobbe