Får vi se ett avgörande här? Eller kan gästerna ta sin sista livlina och vinna matchen?

Ban Bystrica slutade en poäng bakom finalmotståndarna Dukla Trencin i tabellen, och man var efter mycket tack vare det svaga bortaspelet man visat upp under säsongen där man vunnit 13 av 28 matcher i grundserien. Nu under slutspelet så har även det spelet sett bättre ut och man har bara förlorat en bortamatch på vägen fram till final, och det är även den enda förlusten. På hemmaplan har man varit outstanding och bara förlorat en av de 15 senaste hemmamatcherna, och under grundserien hade man 23 segrar på 28 matcher med fina målskillnaden 133-58 vilket innebär ett målsnitt framåt på nästan fem mål per match. En annan sak som imponerar var att man slog ut serieettan Nitra i semifinalen med 4-0 i matcher, och det med besked!
Nu har man läge att ta 4-0 i matcher och vinna alltihop med endast en förlust under slutspelet, och det vill man såklart göra inför hemmafansen.

Dukla Trencin har tagit sig till final och det gjorde man genom att slå ut seriesexan Poprad och sedan tvåan Zvolen med 4-2 i matcher. Så det är trean mot fyran i final, och nu har man torskat samtliga tre matcher där man senast förlorade borta med klara 6-1. I den matchen hade man bara 21 skott på mål och var inte alls i samma nivå som Bystrica. Man har gjort det bra på bortaplan under hela säsongen och tagit segrar, men nu är det alltså det bästa hemmalaget i serien man möter och senast blev det alltså klar förlust, och känslan är att man själva känner att det är stentufft att kunna vända 3-0 i matcher.

Jag tror hemmalaget kniper 4-0 i matcher och firar inför hemmafansen, ett bättre slut på säsongen finns väl knappast?.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip