Andra matchen mellan Bars Kazan och Amur Khabarovsk och utgången borde väl vara given? Speciellt med tanke på gårdagens match.

Bars Kazan vann sin conference och fick därmed möta åttan Amur Khabarovsk, ett lag som gjort det bra att komma ända till slutspel.
Nu mötte man dock Bars Kazan i slutspel och igår var första matchen. Man blev fullständigt utspelade och skotten visade 49-17 och tavlan 3-0. Lagets hetaste spelare Azevedo och Sekac öppnade målskyttet till 1-0 och man fortsätter att imponera i ligan, och med dessa heta spelare så kan man gå långt.

Amur Khabarovsk tog sig med nöd och näppe till slutspel och man fick som sagt tuffast möjliga motstånd med tanke på tabellplaceringen. Man hade inte ett smack att säga till om igår och man blev nollade. Man har en del spelare som jag blivit positivt överraskad av och Byvaltsev är en sådan som tagit enorma kliv till denna säsong. Han hade inte heller så mycket att säga till om och utgången känns rätt given efter matchen igår.

Jag kan inte se hur hemmalaget ska bränna denna match efter uppvisningen igår, och med tanke på att matchen var jobbigare för gästerna så kan det sitta i benen.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip