KHL har dragit igång och jag är riktigt sugen på att se hur lagen ska ta sig an denna säsongen. Mina blickar i denna text riktas mot Bars Kazan som tar emot Dinamo Minsk, en match där jag väljer sida.

Bars Kazan åkte på en stjärnsmäll senast då man förlorade hemma med 1-6. Motståndet stod dock St Petersburg för och där finns det spelare som Yakupov, Gusev och Datsyuk för att nämna några. Nu blev siffrorna lite väl stora men revanschlusten hos Kazan bör vara på topp och i en match mot Minsk så ska man ha fin chans att studsa tillbaka här. Spelare som Azevedo och Sekac lyckades inte fullt ut senast och det är herrar som är riktigt bra offensivt, och här bör man ha en del puck att leka med i offensiv zon. Paul Postma är en back som anslutit från andra sidan atlanten, och med honom och då man sedan tidigare har superrutinerade Markov i laget så har man en bra backuppsättning, trots att resultatet senast visar annorlunda.

Dinamo Minsk har fått in lite spelare i laget såsom Pulkkinen, Wiercioch och Bennett, och det är bra namn som anslutit. Nu har dem inte glänst under försäsongen och anpassningen till den ryska hockeyn kan ta ett tag, men man lär steppa upp allt efter säsongen går.
Försäsongen har inneburit tio matcher där man bara vunnit en, och det på förlängning mot Spartak Moskva. Några lagen man fått stryk av är Davos och Dinamo Riga två gånger om, och det är inga smickrande resultat. Nu är det första matchen i KHL för säsongen där hemmalaget redan gjort en match.

Bars Kazan lär vilja visa upp ett klart bättre spel än mot toppmotståndet senast, och då Dinamo Minsk kommer på besök tycker jag segerchansen ska vara bra, och väljer att lita på hemmalaget.

Speltips: 1 asian hcp -1 (pengarna tillbaka vid uddamålsseger) och jag investerar 3u hos FastBet eller Bethard // TT

This is the stats tab
This is the post tip