Bars Kazan kommer från seger och ska försöka ta ytterligare en när Spartak Moskva kommer på besök, och chansen att lyckas anser jag som god.

Bars Kazan kommer med bra form då man vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Förlusten kom borta mot Lokomotiv Yaroslavl där man tappade 0-1 till 2-1 tidigt i tredje då man i slutet av andra tagit en 5+10, och som hemmalaget förvaltade med att göra båda målen i powerplay. Nu är det en extremt tuff bortamatch så formen sviktar inte.
Senast vann man borta mot Severstal Cherepovets med 0-2 där man gjorde båda målen i första perioden och lyckades sedan hålla tätt matchen ut.
Defensiven har sett bra ut på slutet och man har släppt sex mål sista fem matcherna.
Även om man har en bra bredd så kräver jag uppryckning från Vladimir Tkachyovs sida då han inte alls sett lika bra ut som tidigare säsonger, SPARKAPITAL där!

Spartak Moskva kommer till skillnad från hemmalaget med lite sämre form då man bara vunnit en av de fem senaste. Det ska dock sägas att man mött både Cska Moskva och St Petersburg där man mot de sistnämnda blev slaktade med 0-6. De andra lagen är Podolsk, Niznekamsk och Dinamo Minsk, och där har vi lite blandad klass där man absolut kunde tagit mer än en seger.
förstalinan får dra ett tungt lass offensivt där man får avlastning från andrakedjan. Kollar vi längre ner så ser det tunt ut, och bredden som hemmalaget besitter har man inte.

Jag litar på att hemmalaget behåller sin fina form och löser segern på hemmaplan här!

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 3u hos OHMbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip