Fint möte i KHL under söndagen då Bars Kazan tar emot Spartak Moskva, och här tror jag gästerna kan stå emot bra.

Bars Kazan ligger på en fjärdeplats i conferencen då man spelat ihop 13 poäng på tio matcher, ett klart godkänt facit.
Till denna matchen kommer man med fyra raka segrar i bagaget, så formen ser väl ut att vara på topp? Faktum är dock att man inte imponerat spelmässigt på slutet och i matchen mot Sochi så kvitterade man med bara 36 sekunder kvar att spela och i matchen mot Podolsk avgjorde man med 1.39 kvar att spela, så även att det är starkt att vinna så har man varit illa ute mot svagt motstånd.

I truppen har man spelare som Kagarlitsky, Tarasov och Lindholm som samtliga är nya för säsongen och kikar man överlag offensivt så har det skett en hel del förändringar från förra säsongen, så det tar tid att spela ihop sig, och här är jag inte säker på att man bara går ut och vinner.

Spartak Moskva har spelat ihop tolv poäng på tio matcher såhär långt, och det är ett bra facit. Man har tagit sex segrar och kollar man på vilka lag man förlorat mot så är det Salavat Ufa, St Petersburg, Cska Moskva och Omsk, lag som håller en riktigt bra nivå.
Nu senast slog man Niznekamsk på bortais efter förlängning med 2-3, så man bör komma in i denna matchen med bra känsla.

Kikar man på truppen så håller man en bra nivå med spelare som Lehtera, Pettersson, Shirokov och Khokhlachev i laget, och jag tycker man blir alldeles för underskattade här.

Bars Kazan kommer in som solklara favoriter och det tycker jag är fel då gästerna absolut har spets nog i laget att kunna sno med sig poäng från denna matchen, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip