Dags att prova lyckan i KHL igen och i denna match så får vi se serieledarna i respektive conference göra upp, och det kan bli en riktig härlig match.

Bars Kazan går okej med tre segrar de fem senaste matcherna. Senast blev det seger mot Dinamo minsk med 3-1 där man hade 2-0 efter första perioden då man spelade riktigt bra hockey.
Man leder sin conference på 72 poäng, och truppen känns rätt komplett för att laget ska kunna ta sig långt i ett slutspel.
Man har en del skador i laget som stör, vilket inte är bra då ligans bästa lag kommer på besök.

Ska St Petersburg är laget som kommer och ska spela hem alla poängen, vilket man ska ha bra chans till. Man får lite känslan av att är laget sugna på seger, då vinner man för så överlägsna är man denna säsong. Man har spelare som Kovalchuk, Gusev och Hersley i laget som alla är sylvassa offensivt. Man tog hem Shipachyov från NHL för ett tag sedan, och han har redan hunnit med att göra 13 poäng på sina åtta matcher, där man också vunnit samtliga matcher på ordinarie tid sedan han anslutit.
Man står på makalösa 36 segrar på 39 matcher och 105 inspelade poäng där målskillnaden är 168-64.

Ska St Petersburg är alldeles för överlägsna i år och om bara motivationen är där så ska man avfärda hemmalaget, trots att de tillhör toppen av tabellen.

Speltips: 2 asian hcp -1 vilket betyder att vi får insatsen tillbaka om gästerna vinner med uddamålet och full vinst vid tvåmålsseger eller mer, och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip