I dessa coronatider är nästan alla ligor pausade eller avbrutna. I Ryssland spelar man dock fortfarande hockey, och här har jag ett intressant spel i VHL.

Bars är ett lag som tillhör Bara Kazan från KHL. Man tillhör de bättre lagen i andraligan, och i grundserien slutade man femma i conferencen efter att man gjort en grym säsong på hemmaplan, där man vann 22/27 matcher.
I åttondelsfinalen så slog man ut Krasnoyarsk med 4-2 i matcher, ett lag som slutade fyra i den något svagare Conference 2.
Nu har man även hunnit med att spela två matcher i kvartsfinalen, och där har man överraskat och vunnit de två första matcherna på bortaplan, vilket gjort att man skaffat sig ett fint övertag i matchserien.
Offensivt så har man Kara som gjort 28 matcher i KHL under säsongen. Man har även spelare som Marushev och Voyevodin som provat på KHL, och det är starka poängspelare sett till ligans nivå.
I målet finns Miftakhov och Golubev, och där är man starka då den förstnämnda spelat flera matcher i KHL under säsongen samt spelat JVM.

SKA Neva tillhör i vanlig ordning de bästa lagen i ligan, och denna säsongen var inget undantag då man vann
41/54 matcher i grundserien. I åttondelsfinalen slog man ut Karaganda med 4-2 i matcher, något som såklart var väntat. Nu har man dock satt sig i en tuff sits då man förlorat de två första matcherna i kvartsfinalen, och nu gäller det att steppa upp för att hålla liv i matchserien.
Jag ser laget som mer som ett kollektiv även om truppen håller hög nivå då spelare som Dergachyov, Alexandrov och Petkov finns i laget, och nu när man har underläge i matchserien så tror jag man steppar upp, och man bör kunna störa hemmalaget.

Här tror jag vi får se en underhållande match med mycket målchanser, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip