Ett formtoppat Barys Astana gästas av ett Kunlun med högst tveksam form, här tror jag på hemmalaget.

Barys Astana har jag tjatat om flera gånger på slutet, men jag kan inte sluta imponeras av hur de spelar. Efter en jämn förstaperiod senast mot Amur Khabarovsk så steppade man upp flera nivåer i andra perioden, en period man "bara" vann med 1-0 trots fullständig dominans. Man släppte oförtjänt in 2-2 i mitten av tredje, men man visar hur starka man är och vinner tillslut med 4-2. Det var lagets tredje raka seger, där man också bara tappat två poäng sista fem matcherna.
Man har flera bra kedjor som producerar och senast när inte förstalinan gjorde det så bra som man brukar så kliver linan med Boyd, Bochenski och Starchenko fram och visar styrka i det offensiva spelet.

Kunlun åkte på en 7-4 förlust senast mot Salavat Ufa, och detta är sista matchen innan man vänder hemåt för spel i Kina igen. Formen är högst tveksam då man bara vunnit tre av de 15 senaste matcherna, och segrarna har kommit mot sämre lag. Man har haft en del spelare skadade som fortsatt kommer saknas, där spelare som Savinainen, Kane och Gragnani verkligen saknas.
Man slåss i första hand med Tractor Chelyabinsk om den sista slutspelsplatsen och det gäller att man tar segrar och hittar formen, men det ser avlägset ut med tanke på hur spelet sett ut på senare tid.

Barys Astana känns grymt starka för tillfället och med flera producerande linor samt ett vass powerplay så borde gästerna få det tufft här.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 3u hos Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip