Karlskoga mot Mora där hemmalaget kommer från en 6-3 förlust mot serieledande Björklöven. Studsar man tillbaka här, eller tar Mora femte raka? Jag har min idé klar!

Karlskoga förlorade alltså borta mot Björklöven med 6-3 senast. Det är en på förhand otroligt tuff match och det blev inte bättre när Immo inte kom till spel pga sjukdom.
Man gör ändå en relativt bra match och nu har man läge att studsa tillbaka på hemmaplan.
I den senaste hemmamatchen körde man över Västervik med hela 9-1, och hittills är det bara Timrå som lyckats besegra laget i Nobelhallen.
Pilö är inlånad från Örebro och förväntas spela i denna match.

Mora kommer med fyra raka segrar och man har tagit sig upp på en sjätteplats i tabellen. I matcherna har segerreceptet varit få insläppta mål då man släppt in fem mål sista fyra matcherna. Senast blev det 3-1 seger mot Tingsryd där man avgjorde i öppen kasse. Gästerna hade dock två träffar i ramen sista tio, så det var inte alls någon säker seger på något sätt.
Man har en bra defensiv och det visste man innan säsongen drog igång, här tror jag dock det blir svårare att hålla lika tätt då hemmalaget imponerat offensivt. Bejmo, Ljunggren och Persson är de spelarna som håller uppe offensiven i laget, men det blir alldeles för få spelare att lita på, och när de inte presterar som de gjort på slutet så bör man få problem offensivt.

Hemmalaget tror jag blir alldeles för tuffa här, och får man även kontroll på Bejmo, Ljunggren och Persson så bör inte gästerna kunna hota laget.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip