BIK Karlskoga har 1-0 i matcher mot Mora och nu väntar rond två. Återigen är det Nobelhallen som är spelplats och denna gång tror jag att vi bjuds på fler mål än senast då värmlänningarna vann med 2-0.

BIK Karlskoga har inklusive mötet senast nu vunnit fem raka matcher mot Mora på sin hemmais. Senaste mötet var dock det första av dess fyra att gå under 3,5 mål och min idé inför nedsläpp i denna rond två är att det inte fortsätter så. Mora lär komma ut duktigt revanschsugna i Nobelhallen denna söndagseftermiddag och att de lämnar mållösa är inte troligt. Karlskoga är dock favoriter och ska så vara på sin hemmais.

Jag tror att Karlskoga har det som krävs för att förvalta favoritskapet, men jag är inte övertygad över att det blir hemmaseger direkt under ordinarie speltid. Det får mig att återigen nyttja spelbyggaren hos Unibet och denna gång klickar vi 1X ihop med över 3,5 mål i matchen till fullt godkända 1.62.

SPELTIPS
BIK Karlskoga eller oavgjort (ordinarie speltid) + över 3,5 mål (ordinarie speltid) till oddset 1.62 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip