Björklöven mot AIK under kvällen i HockeyAllsvenskan, en match där i vanliga fall AIK bör vara favoriter att vinna denna tillställning, men matchen är nu enligt bolagen och även enligt mig helt jämn med tanke på AIK:s avbräck på backsidan. En sak som jag dock tycker lockar i denna match är överspelet. Jag kommer spela över 5.5 mål hos Nordicbet till 2.17 med en flatinsats.

Björklöven hade tre raka vinster, efter det har det blivit tre raka förluster och där är vi nu. Björklöven behöver verkligen vinna denna matchen och hitta in på vinnarspåret ikväll. Det blir dock ingen lätt uppgift mot vassa AIK. Men eftersom AIK har lite av en backkris så bör det iallafall vara lättare för Björklöven än i vanliga fall. Jag tror dock som sagt att det kan bli en del mål i denna tillställning. Björklöven har ett ganska högt skottsnitt i sina matcher och man har inte bara rätt skottglada matcher utan även en hel del mål. I Björklövens matcher denna säsong har målsnittet legat på 5.6 mål per match vilket är ett rätt högt målsnitt.

AIK kommer till denna matchen med en oklar form med tanke på att man vinner varannan match och förlorar varannan. Även AIK skulle som Björklöven verkligen behöva en seger här för att haka på i toppen. Liksom Björklöven så har AIK skottglada matcher, men ännu mer skottglada matcher än Björklöven, snittet i AIK:s matcher ligger på 58 skott per match vilket är mycket högt. AIK:s matcher är även relativt målrika med ett målsnitt på drygt 5 mål per match. AIK bör kunna göra några kassar i denna match, speciellt om man får något läge i PP, AIK är inte speciellt vassa i PP men ikväll möter man seriens sämsta BP så det borde kunna smälla! Lagen har mötts en gång denna säsong, då vann AIK med 5-1 på hemmais, det kommer bli en betydligt jämnare tillställning idag, men vi får hoppas på lika många mål!

Match: Björklöven - AIK
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 2.17
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip