Hockey i Winpos Arena under onsdagen där Björklöven tar emot AIK, och här har jag hittat ett spel.

Björklöven kommer från två raka nederlag mot bottenlagen Södertälje och Almtuna där siffrorna skrivits till 4-1 samt 5-4 efter förlängning.
Nu senast mot Almtuna tappade man en 2-4 ledning i den tredje perioden, och sedan fick man alltså se sig besegrade efter förlängning.
Truppen håller i grunden dock en riktigt bra nivå och att man bara tagit fyra segrar i de tolv senaste matcherna är allt annat än godkänt.

Lagets supportrar börjar även dem tappa tålamodet då de skrivit att de vill ha en förklaring till varför resultaten uteblir, för de har klart högre förväntningar än man visar på isen just nu, så visst känns inte allt frid och fröjd i klubben, och efter insatserna på slutet har jag svårt att se att man bara skulle gå ut och vinna här.

AIK ligger på en åttondeplats i tabellen och upp till den åtråvärda sjätteplatsen har man just nu nio poäng.
Man kommer från en 3-2 seger mot Kristianstad där man gjorde två av målen i powerplay, och det var något som var högst bidragande till segern.
Till skillnad från hemmalaget så är formen bra då man vunnit åtta av de tolv senaste matcherna, och då en av de fyra förlusterna kommit mot just Björklöven så lär man vara rejält revanschsugna här.

Trots att man bara ligger åtta i tabellen så håller truppen en bra nivå då man har spelare som Lindholm, Wemmenborn, Weigel och Carlsson i laget, så man har absolut kvalitet att störa ett formsvagt Björklöven, och jag tror att man kommer bjuda upp till match.

Björklöven kommer från två raka förluster mot svagt motstånd och trots det blir man klara favoriter i matchen, något jag tycker är fel då gästerna inte alls är något dåligt lag, och jag tror att bortalaget kommer stå upp bra i matchen.

Speltips: 2 hcp +1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip