Den hockeyallsvenska finalen rullar vidare och efter två raka matcher i Jönköping ska Björklöven spela sin första hemmamatch, och här tror jag på mycket mål.

Björklöven förlorade den första matchen med klara 6-1, och det var aldrig något snack om vilket lag som var bäst på plan.
Nu senast lyckades man dock nypa en bortamatch då man segrade med 1-3 trots att man bara fick iväg 16 skott på mål, och stor matchhjälte var Olle Liss som noterades för dubbla mål.
Inför denna matchen är det dock frågetecken på Beaudoin som klev av senast, och det vore ett rejält tungt avbräck defensivt om han saknas.

Framåt finns det hög kvalitet i Liss, Gropp, Ottosson, Hutchings och Fitzgerald för att nämna några, och på hemmaplan tror jag att man kommer bjuda upp till kamp, men ska man vinna lär det krävas en del mål då gästerna håller en riktigt bra nivå.

HV71 kom inte alls upp i nivå senast då man hade svårt med effektiviteten framåt samtidigt som man defensivt inte alls såg bra ut.
I matchen klev även målvakten Gunnarsson av skadad, och han saknas i resterande matcher, något som är ett klart minus.
Även Oliver Bohm klev av skadad och med tanke på att Emil Andrae redan saknas så finns det stora frågetecken defensivt för laget, och det är något hemmalaget lär försöka utnyttja.

Samtidigt har man en skyhög kvalitet framåt då spelare som Forsberg, Powell, Kelleher och Vesel finns i laget, men listan kan göras klart längre, och efter förlusten senast lär vi får se en klart bättre prestation från laget.

Då gästerna har en hel del frågetecken defensivt så lär hemmalaget försöka utnyttja detta, och man ska ses med goda chanser att göra en del mål i matchen. Samtidigt finns det massor av kvalitet framåt hos gästerna, vilket bör kunna bädda för en målrik match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip