Kristianstad ska upp och gästa tufft motstånd i form av Björklöven under onsdagskvällen, och detta är en uppgift som bör bli alldeles för tuff.

Björklöven tog sin tredje raka seger senast då man lyckades vinna mot Västerås i en underhållande match som slutade hela 7-6 efter straffar.
Stor matchhjälte blev Scott Pooley som satte båda sina straffar, vilket gav laget extrapoängen.
Just Pooley är ett nyförvärv som verkligen varit lyckosamt precis som Schilkey som toppar den totala poängligan, och utöver dem så finns bland annat Weigel, Fitzgerald och Fortier, så det finns mycket kvalitet i laget.

Här väntar en ny hemmamatch och där har man varit starka då man ligger tvåa i hemmatabellen bakom serieledande Modo då man vunnit 10/13 matcher, och på de tio senaste har det blivit hela nio segrar.

Kristianstad kommer från seger då man slog jumbon Västervik med 4-0. Trots segern så har man gjort allt annat än imponerat på slutet och ser man på de tio senaste matcherna har det enbart blivit tre segrar. Dessa segrar har kommit mot Vita Hästen, Tingsryd och just Västervik, lag som tillhör de svagare lagen i ligan, och här ställs man mot helt annat motstånd.

Bortais är ett klart minus här då man varit svaga på resande fot, och det har bara blivit fem segrar på 14 försök.
I laget har man ett par skickliga spelare, men jämför man med hemmalaget är man dock inte alls på samma nivå, något jag tror visar sig här.

Björklöven är klassen bättre än Kristianstad och då de sistnämnda även visat upp en tveksam form så lutar jag mest åt hemmavinst i matchen, och jag tror man tar en bekväm seger.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip