Den intressanta matchserien mellan Björklöven och Modo rullar vidare och efter värdarnas seger senast så har man kopplat grepp om matchserien, men här kommer inte gästerna ge upp utan kamp.

Björklöven fick stryk i den första matchen med 4-1 men har därefter tagit två segrar där man nu senast vann med 3-2 på hemmaplan, och precis som i matchen innan så blev det en jämn tillställning målmässigt.
Nu har man läge att rycka iväg till 3-1 i matcher och skaffa sig ett bra grepp om en finalplats, men det kommer inte bli någon enkel match även om man har hög kvalitet i laget då även bortalaget är ett riktigt starkt lag.

Gästande Modo slutade tvåa i grundserien och fick således hemmaplansfördel i matchserien. Den har man dock tappat då man förlorade match två med 1-2 efter förlängning efter att Björklöven avgjort i period fem.
Nu är det en oerhört viktig match man står inför då ett 3-1 underläge i matchserien hade varit riktigt jobbigt, och nu gäller det att lirare som Näsen, Woods, Vigneault och Aagaard kliver fram och visar vägen för laget.

Kapacitetsmässigt så är detta två lag som är väldigt jämna och då Modo agerar bortalag så blir man något underskattade då matchen känns klart jämnare än vad oddsen antyder, och gästerna har absolut kunnande att kvittera matchserien här.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

TV: Hela 11 miljoner i jackpot på helgens Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip