Högintressant sista omgång i hockeyallsvenskan, och jag riktar blickarna mot Björklöven som gästas av ett desperat Mora.

Björklöven vann senast mot Timrå med 3-4, riktigt tungt för Timrå som jagade andraplatsen i tabellen. Man förlorade även skotten med 46-28 och det var mycket tack vare Cannata i kassen man vann matchen.
Man är själva redan seriesegrare sedan tidigare då man gjort en riktigt bra säsong. Man har dock förlorat två av de tre senaste matcherna så frågan är hur det är med motivationen inför denna matchen trots att man jagar svenskt poängrekord i hockey, ett rekord man slår om man tar poäng här.
Crandall är fortsatt avstängd och det är ett tungt avbräck offensivt.
Man är starka på hemmaplan då man vunnit 22/25 matcher under säsongen. Men som sagt så har man inte varit riktigt lika starka på slutet.

Mora åkte på en otroligt tung förlust senast mot Västervik med 2-3, en förlust som petade ner laget till en niondeplats. Nu har man ett riktigt tufft läge här då man är beroende av Västervik i kampen om åttondeplatsen.
Västervik möter dock ett Södertälje som kommer göra allt för att behålla femteplatsen i tabellen, så jag tror laget får det svårt i matchen.
Mora kan gå vidare på flera scenarion, och det kan faktiskt räcka med en poäng för att ta sig vidare, och är det någon gång man ska kliva fram och göra en kanonmatch så är det nu.

Mora slåss om åttondeplatsen och kommer vara riktigt desperata, och jag tror man har goda chanser att störa Björklöven även om de jagar poängrekord.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos 888sport , Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip