Hallå kära läsare! Igår missade spelet här hos rekatochklart då Malmö lämnade skridskorna inne i omklädningsrummet och förlorade mot Växjö med 0-3. Dock satt mina tre andra spel som jag postade på twitter. Där spelade jag Rögle, Skellefteå och överspel i Brynäs-HV71 så gårdagen blev väldigt fin med dryga 6U in. Ikväll finns det fem matcher att hålla koll på, samtliga spelas i HockeyAllsvenskan. En spel som känns väldigt bra är Björklöven hemma mot Oskarshamn. Jag kommer spela den raka ettan till @2.10 hos bet365 med 3/5U.

Björklöven:
Björklöven har verkligen höjt sig sen den tunga inledningen av serien. Man har till skillnad från Oskarshamn höjt sig den senaste tiden. Sedan Åkerblom tog över huvudansvaret för Björklöven så har det blivit fyra segrar på de sex senaste matcherna. Viktigt att nämna är även att Björklöven vunnit deras tre senaste hemma så nu trivs man återigen i ladan. Innan dessa tre hemmasegrar hade man nämligen fyra raka torsk hemma. Björklöven mötte Oskarshamn i premiäromgången och förlorade med 3-1 borta, idag känns det som helt nya förutsättningar och det mesta talar för Björklöven. Björklöven kommer med en väldigt stark trupp, Björklöven har en fin form (speciellt hemma), samtidigt som Oskarshamn har en svag form. @2.10 på den raka ettan känns som ett vinnande spel i längden helt klart.

Oskarshamn:
Till denna match kommer Oskarshamn sakna en hel del spelare. Skade/frånvarolistan är lång, Joakim Hagelin, Linus Morin, Anders Poulsen, Kristoffer Gunnarsson, Fredrik Forsberg och Johannes Johannesen saknas till kvällens match och det är självklart oerhört tufft för Oskarshamn som dessutom inte har någon vidare form nu. Man slog visserligen AIK senast på hemmais, men innan det hade man fem raka förluster. Med andra ord har Oskarshamn en oerhört svag form. Dessutom har Oskarshamn inte visat någon speciell styrka på bortais. På de sju bortamatcher man spelat så har man endast tagit två segrar och det är kanske lite i svagaste laget, iallafall för ett lag som Oskarshamn. Man inledde serien ganska bra men har tappat rejält efter det. Nu positionerar man sig på en åttonde plats i seren och den största anledningen till varför man ligger där man gör är att man inte gör mål. Oskarshamn har det näst sämsta målsnittet framåt i hela serien, bara Vita Hästen är sämre. Med det stora manfallet man har ikväll så tror jag det blir en väldigt tuff match för Oskarshamn, det återstår dock att se, pucken släpps 19.00.

Match: Björklöven-Oskarshamn
Spel: Björklöven FT
Odds: @2.10
Insats: 3/5U
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip