Timrå är inne i en mycket fin form för dagen. Björklöven har visserligen också varit fina den senaste tiden, men Timrå är klart vassare och jag tror dem kommer vinna idag. Jag kommer spela Timrå draw no bet (insatsen tillbaka vid oavgjort) till 1.81 hos Unibet med en flatinsats.

Björklöven och Timrå har mötts två gånger denna säsong, båda gångerna har Timrå tagit alla tre poäng. Nu är det dags för ett nytt möte och jag tycker det är Timrås form är den som är bäst för dagen. Dessutom måste man man eller mindre vinna för att behålla sin serieledning då Leksand har stora chanser att slå Oskarshamn hemma idag. En annan oerhört viktig detalj är Jonathan Dahlens uttalande om att Timrå verkligen kommer gå för det här och han därför väljer att stanna kvar. Har garanterat höjt moralen extra mycket i laget.

Timrå är klart bättre än Björklöven i BP, Björklöven har faktiskt ett väldigt svagt BP som kan få det tufft idag. Timrå och Björklöven har ungefär lika bra PP, Löven är dock lite vassare. Timrå är det mest disciplinerade laget vad gäller utvisningar, man drar på sig väldigt få, Björklöven har tagit på sig 50% mer utvisningar än Timrå denna säsong.

Jag tycker Timrå bör ha väldigt bra chanser att vinna och framförallt kryssa. Spelet känns fint.

Match: Björklöven - Timrå
Spel: Timrå Draw No Bet
Odds: 1.81
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip