Äntligen dags att ta upp den hockeyallsvenska finalen efter dryga tre veckors uppehåll, och här har jag en idé.

Björklöven vann den första matchen på bortais med 3-6, en seger som kanske inte kändes helt rättvist då man förlorade skotten med 51-21.
I den senaste matchen fick man dock stryk med 7-0 efter att man även där förlorat skotten klart med 39-18, så spelmässigt har man varit det svagare laget.

Nu har det varit ett längre uppehåll efter coronasmitta i föreningen, och man hade över 20 positiva fall på spelare och ledare i laget.
Inför denna hemmamatchen så kommer man sakna både Rahimi och Hellström som fortsatt är avstängda.
Man ser även ut att sakna tunga defensiva pjäser i Belov och Deilert, så truppläget känns inte på något sätt optimalt, och här tror jag att man kan få en del bekymmer.

Timrå har gjort två bra insatser i finalspelet och trots att man förlorat en av dessa så har man sett klart bättre ut hittills.
Man har precis som hemmalaget haft coronasmitta i laget, och det är självklart svårt att veta hur det påverkat spelarna.

Kikar man på truppen så ser man dock ut att ha ett bra läge inför matchen då man förutom skadade Hartmann bara ser ut att sakna backen Jonathan Carlsson samt assisterande tränaren Karlsson.
Till denna matchen har man också plockat in Ulf Dahlén som ska backa upp tränaren Fredrik Andersson och det kan absolut ha en positiv effekt då han kommer in med mycket rutin, och kommer man upp i samma nivå som innan uppehållet så ska man ha en bra segerchans.

Björklöven har en del avbräck i defensiven och då man möter ett Timrå som sett bra ut i de tidigare matcherna så är känslan att man kan få en del problem, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip