Hockeyallsvenskan börjar dra ihop sig och här ska Björklöven ta sig an Tingsryd, en match som brukar betyda hemmasegrar.

Björklöven kommer från två raka förluster på bortaplan mot Pantern och Karlskoga, och där skulle man vilja ha med sig någon poäng i kampen om en topp åtta placering.
Nu är så inte fallet utan man får börja om, och positivt är att man fortfarande är kvar i racet.
Man har tre poäng upp till Västervik och Södertälje och det gäller att gasa in i de sista nu, och då måste man vinna mot de svagare lagen. Matcher som är kvar är Tingsryd hemma, Modo borta, Pantern hemma och Leksand borta, så det kommer krävas bra spel hemma mot enklare lag, för Modo och Leksand borta är inga enkla matcher.
Som tur är så har man spelat klart bättre hemma, och det är upp till bevis nu.

Tingsryd kommer från tre förluster och man har bara vunnit en av de sex senaste matcherna, så formen är inget vidare. Man ligger på plats tolv i ligan och måste hålla Almtuna bakom sig, och det kommer bli spännande att följa då man har kvar Björlöven, Leksand, Västervik och Oskarshamn, klart tufft spelschema!
Lyckligtvis för laget så har Almtuna kvar Karlskrona, Västervik, Oskarshamn och AIK, ett minst lika tufft spelschema.
Bortaplan är det som gäller här och där har man nio raka förluster där man även förlorat mot just Björköven med klara 6-1 för tolv dagar sedan.

Hemmalaget har klar fördel av hemmaplan och jag tror man löser en viktig seger här.

Speltips: 1 och jag investerar 4u hos Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip