Starka Björklöven tar emot Tingsryd hemma i Winpos Arena under fredagen, och här ska man vara nummer större än gästerna.

Björklöven kommer från en 2-3 seger på bortaplan mot ett starkt motstånd i form av Karlskoga, och det var lagets fjärde raka seger.
Man gjorde en bra förstaperiod men sedan tar Karlskoga och skapar flest lägen, men de lyckas inte hämta upp det 1-3 underläge man hade efter två perioder, och Voutilainen stod för en riktigt bra match i kassen.

Man ligger på en tredjeplats i ligan så hittills har man gjort det väldigt bra, och formen är även den bra då man vunnit nio av de tio senaste matcherna.
Truppen tillhör en av de bättre i ligan då spelare som Gropp, Fitzgerald, Hutchings och Ottosson finns i laget för att nämna några, men listan kan göras klart längre och på hemmaplan bör man kunna ta en bekväm seger mot ett klart överkomligt motstånd även om Plant och Girard fick kliva av senast.

Tingsryd hämtade upp 5-2 till 5-5 borta mot Modo
senast, men man fick ändå se sig besegrade efter straffar. Man gjorde dock en bra match även om Modo såg rätt bleka ut, så man ska inte ta något från laget.
Hittills har man dock inte rosat marknaden då man ligger på en elfteplats i tabellen, och bortaspelet har varit väldigt svagt då man bara tagit sex av sina 23 poäng på resande fot.

I laget har man Tobias Fladeby som leder lagets interna poängliga, och han har sett bra ut för laget. I övrigt finns även spelare som Öhrn och Elvenes, men jämför man med hemmalaget så är man långt ifrån deras nivå, och här tror jag att man kommer få det klart kämpigare än senast.

Björklöven har hunnit nio av de tio senaste matcherna så formen är således på topp och nu när man ställs mot ett bortasvagt Tingsryd så bör man kunna ta ytterligare en seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip