Allettan rullar vidare och här är det Boden som ska ta emot serieettan Piteå där jag tar ställning.

Boden tog sig till allettan genom att ta femteplatsen i den norra serien. I allettan hävdar man sig inte lika bra och man har bara vunnit tre av åtta matcher. Nu vann man senast borta mot Lindlöven, ett lag som heller inte har något med topplaceringarna att göra, och det var inget konstigt att man lyckades vinna.
Skadeläget är inget roligt och senaste tiden har två spelare avslutat sina karriärer pga skador, spelare som också var nyckelspelare i laget enligt hemsidan.

Piteå toppar serien och man imponerar och visar att man kan hävda sig med lag från andra serier, då den norra serien inte är den starkaste. Senast blev det seger på förlänging mot Östersund där man hade ledningen i matchen med 46 sekunder kvar då man släppte in 2-2.
Annars har man imponerat genomgående och står endast på en förlust i allettan, och man slåss med Västerås och Borlänge där dessa tre lagen har stuckit ifrån lite.

Nu är inte marknaden på hcp spelen stor på hockeyettan och då får man gå på raka spelen, och med tanke på att Piteå måste fortsätta vinna för att befästa förstaplatsen så tror jag man är numret för stora för Boden.

Speltips: 2 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip