Hektiska skolveckor har gjort rekfrekvensen lidande. I dag är det dock dags för ett, enligt mig, mycket intressant spel.

Bofors vs. Tingsryd 4:1
Bofors vs. Boraas 4:3
Bofors vs. Orebro 2:3
Bofors vs. Sundsvall 5:1
Bofors vs. Oskarshamn 4:2

Där har vi Bofors hemmafacit efter fem drabbningar. Enda "plumpen" hittills är förlusten mot antagonisten Örebro. Visserligen inga stora lag, förutom Örebro, som varit på besök men ändå en fin lista att stoltsera med.

För motståndet i morgon står Almtuna som plockar in ny back i Janne Öberg, senaste säsongen i Tingsryd. En back som haft sin bästa hockeytid och som mest är ihågkommen för flertalet säsonger i Elitserien med Modo någon gång under 1800-talet. I övrigt har Almtuna varit svåra att få grepp om, enligt mig.
Den enda slutsatsen jag dragit är att laget är rejält försvagat, kanske mycket tack vare att de nu tappat båda sina sjuka MV-talanger i Hellberg och PW. Visst är Hamberg och Reideborn också fint material, men ingen verkar få förtroende och Fernström som spelat mest har väl inte kommit upp så stort som de hoppats.

I Bofors finns betydligt fler glädjeämnen och laget är en riktigt stor överraskning såhär långt. Kanske laget som jobbar hårdast och kryddar det med kreativitet i spelare som Marcus Nilsson (Sjukt sevärd trollgubbe).

Bellissimo i kassen har jag lyft fram förut, kanske inte har de kommit upp i de monstersiffror jag förväntat mig, men ändå stabilt.

Enligt spelare i Bofors helt skadefritt och han berättade också att det varit ruskigt fin fart på träningarna efter onsdagens LIF-torsk.

Almtuna saknade inför förra matchen: Mattias Guter, Fredrik Sandgren - Eric Norin och Henrik Nilsson.

Vet inte hur det förändrats och bryr mig egentligen inte. Bofors känns ruskigt starka och jag ger laget en riktigt fin vinstchans här. 4-1?

Lycka till!

EDITERAD 2011-10-21 22.23:30

This is the stats tab
This is the post tip