Match tre mellan Borås och Sundsvall spelas idag och uppe i Sundsvall tidigare i veckan så tog lagen en varsin seger. Nu är det Borås som står för värdskapet och där tycker jag att Borås ska vara favoriter. De har ett starkt lag rakt igenom som kan överraska i detta slutspel.

Man kan säga vad man vill om Borås satsning, men en sak är säker och det är att man gjort det väldigt bra. Man plockade innan transferdeadline in en hel femma med spelare och också en femma som gör skillnad på plan. Från start hade man en bra trupp, men också en ganska tunn och skör trupp, vilket gjorde att man vid en del skador också blev ganska sårbara. Man har visat de senaste veckorna att man menar allvar och härifrån kan allt hända.

Matcherna uppe i Sundsvall var ganska jämna förutom att Sundsvall sköljde över Borås i period ett i senaste matchen. Då stod dock rutinerade och meriterade Konstantin Barulin i vägen. Återigen så spelade han en stor nyckelroll och han kan vara den spelaren som gör att Borås också går överraskande långt i detta slutspel.

Sundsvall - Ett lurigt lag

Sundsvall är för mig ett litet spöklag då de känns ganska svåra att bedöma. Jag tror egentligen allt handlar om att man har i grund och botten en ganska hög nivå, men man har svårt att komma upp i den nivån och alltför ofta presterar man lite ojämnt. Jämför man deras lag med Borås trupp så tycker jag väl att Borås har en klart bredare trupp i och med deras nyförvärv här under våren. Sundsvall har trots allt spelat i Allettan och mött tufft motstånd rakt igenom och därav har resultaten varit väldigt blandade. Summa summarum är för mig att Borås har en bredare trupp över fyra femmor, en bättre målvakt och idag också fördelen av hemmaplan.

bet365 har delat på favoritskapet här och de har förmodligen svårt att välja sida. Jag väljer dock hemmalaget som mina favoriter här och kommer att spela ettan inklusive övertid/straffar till oddset 1.85 hos bet65 med en insats lite över medel.

Insats: 3/5 units
This is the stats tab
This is the post tip