Boston Bruins tar emot Anaheim natten till tisdag hemma i TD Garden i en match man ska ha bra segermöjligheter.

Boston kommer närmast från en 3-2 seger mot Winnipeg där stjärnan Pastrnak blev matchhjälte då han skickade in 3-2 i powerplay i början av den tredje perioden.
Maskinen Boston har verkligen kommit igång på slutet då man i de tolv senaste matcherna bara förlorat två, och då har förlusterna kommit mot bra lag som Carolina och Minnesota.

Man har en väldigt fin spets i laget i form av Marchand, Bergeron och Marchand som drar ett tungt lass offensivt. Bakom där har man spelare som Hall och Coyle som även dem gör det bra, och då formen är på topp bör man kunna avfärda gästerna här.

Anaheim tog en riktigt fin 5-1 seger hemma mot Tampa Bay senast och spelmässigt gjorde man en bra match.
Man har dock tappat en del på slutet då det bara blivit tre segrar på de tolv senaste matcherna, så formen är helt klart ett frågetecken samtidigt som laget inte är lika bra som de bättre lagen.

Senast saknade man tunga namn som Terry, Henrique, Fowler, Manson och Milano och de är tveksamma även inför denna matchen, så läget är inte optimalt i laget, och då truppen är tunn så bör man få problem här.

Boston har kommit igång rejält på slutet och här möter man ett Anaheim som inte alls håller samma nivå, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Rask (Unconfirmed) - Gibson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip