I TD Garden ska Boston ta sig an bottenlaget Arizona, och här har jag hittat ett spel.

Boston är formstarka för dagen då man tagit åtta segrar i de tio senaste matcherna, och totalt sett har man spelat in 17 av 20 möjliga poäng.
Nu senast slog man Chicago med 4-3 där det dock stod 3-3 med bara 18 sekunder kvar att spela. Då klev Pastrnak fram och sköt segern till laget, men det satt hårt inne.

Man har riktigt vass spets i truppen då spelare som Marchand, Bergeron och Pastrnak finns i laget, och det är spelare som lett offensiven i flera säsonger.
Här är man även det bättre laget i matchen, men då gästerna visat upp fin form på slutet så kan man absolut få slita hårt för segern.
Vaakanainen och Zboril förväntas missa matchen samtidigt som Grzelcyk är tveksam.

Arizona tillhör botten av tabellen och ser man på spelet har det inte alls sett bra ut då man bara vunnit 18/57 matcher. Ser man till de senaste matcherna så har man dock höjt sig rejält, och faktum är att man vunnit fyra raka matcher.
Segrarna har också kommit mot Colorado med 2-1, Ottawa med 8-5, Detroit med 2-9 samt Toronto med 4-5 efter förlängning, så det har varit en del tuffa matcher, och offensivt har man verkligen levererat då man gjort 24 mål på dessa fyra matcher.

Truppen har några bra spelare i Schmaltz, Keller och Kessel, men i grunden är man dock inte ett lika bra lag som Boston. Med tanke på rådande form blir man dock extremt underskattade, och jag tror absolut man kan stå upp bra i matchen.
Beagle, Jaskin, Ladd, Larsson, O’Brien, Roussel och Timmins förväntas missa matchen.

Boston är det klart bättre laget i matchen men här målas man upp som gigantiska favoriter i matchen, något jag tycker är fel då gästerna kommer med väldigt bra form.

Swayman (Confirmed) - Wedgewood (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +2,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip