Boston Bruins - Buffalo Sabres

Goalies: Rask (probable) vs Lehner (confirmed)

Boston Bruins åkte på säsongens första förlust under Tukka Rask senast då man föll med 2-5 mot NY Rangers. Detta Bruins som jag trodde skulle vara laget som stoppa Rangers framfart men så vart icke fallet. Trots att man tog ledningen i matchen svarade Rangers upp på nytt och man vann tillslut välförtjänt. Bruins har annars spelat väldigt bra hockey enligt mig trots sin unga backuppsättning. Jag tycker de har gjort de klart godkänt och man bör kunna vara med och slåss om slutspel i år.

Buffalo Sabres har även de levererat fin hockey på slutet och man var inne i en väldigt bra period där man radade upp 3 raka vinster innan Toronto Maple Leafs satte stopp. Man sopade undan den förlusten och åkte till Ottawa och vann med 2-1 och laget har nu 4 vinster på de 5 senaste matcherna. Nu spelar man i mina ögon lite över vad man ska ligga och det känns som en rejäl förlust ligger runt hörnet. Lehner har varit bra men man kommer få det tuff i natt mot ett Bruins som börjar få tillbaka sina skade spelare.

Bruins trivs annars väldigt bra mot Sabres och har vunnit 7/10 senaste mötena med ett record på 7-1-2. Man snittar höga 3.10 mål/match under dessa möten. Senast vann man med 2-1 och jag tror laget har väldigt bra chanser att lösa minst 3 mål bakom Lehner i natt.

Jag spelar därför

Boston Bruins Ö 2.5 mål @ 1.70 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip