Boston Bruins - NY Rangers

Goalies: Rask (probable) vs Raanta (probable)

Boston Bruins ångar på och man radar just nu upp vinster. Man har 3 raka just nu och laget är fortfarande obesegrat under Tukka Rask. Senast slog man Tampa Bay Lightning med 4-3 efter straffar i en match som man hade kontroll på tills man tappade i slutet. Lyckligtvis lyckades man vinna cointoss i straffande och man bör ha god känsla i truppen i natt.

NY Rangers slog otroligt nog Edmonton Oilers i en match där jag hade reket Oilers. Som jag sa tyckte ja Oilers hade bra chans och man var helt klart det bättre laget i matchen. Laget skaffade sig 3 ledningar under matchen genom 0-1, 1-2 och 2-3 men kunde alltså inte förvalta dessa. 3-3 med ca 1 min kvar av matchen innan Rick Nash utnyttjade ett misstag i egen zon av Oilers och kunde sätta matchvinnande 4-3. Enligt mig spelade Rangers inte speciellt bra och man bör få det tufft i natt när man vilar Henrik Lundqvist som räddade laget mot Oilers.

Bruins trivs som sagt bra mot Rangers och har vunnit de 6/10 senaste mötena. Detta blir lagens andra möte för säsongen där Bruins föll i första med 5-2. Detta efter att man skaffat sig en 2-0 ledning och förde matchen. Återigen vände Rangers och det verkar vara deras signum denna säsong.

Nej jag tror inte man lyckas lika bra i natt och jag tror Bruins som nu har David Backes tillbaka i lineup har bra chans att lösa minst 3 mål bakom backup Raanta.

Jag spelar därför

Boston Bruins Ö2.5 mål (inklusive OT) @ 1.806 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip