Boston Bruins - St Louis Blues

Goalies: Rask (probable) vs Allen (confirmed)

Boston Bruins vann senast mot Winnipeg Jets med 4-1 och studsade därmed tillbaka bra efter att man blev nollade mot Minnesota Wild. Bruins har varit bra i år och har ett record på 7-3-0 senaste 10 matcherna man spelat. Dock har man inte visat upp några finare siffror inne i TD Garden där man är 4-3-0. Sedan Rask varit tillbaka har man endast förlorat 2 matcher.

St Louis Blues fortsätter att ånga på och laget har en fin form med 3 raka vinster. Man vann stabilt senast mot Nashville Predators med 3-1 och på hemmais är man svårslagna. Matchen mot Preds var en jämn sådan där lagen gick in till tredje perioden vid ställning 1-1. Väl där visade sig Blues numret störra efter att Brodziak och Tarasenko gjort var sitt mål.

Blues har som sagt inte varit speciellt starka på bortais med ett record på svaga 2-5-1. Nu möter man ett Bruins som inte heller imponerat, fast på hemmais. Visst så är Rask väldigt formstark, men sett till vad Blues har för chanser i matchen mot vad vi får för odds kan jag inte låta bli att snegla på bortalaget. H2H har vi relativ jämn statistik med 6 vinster på de 10 senaste mötena för Blues och laget har vunnit 4/5 senaste gångerna man varit i TD Garden.

Nej bolagen erbjuder just nu höga 2.30 på att Blues tar 2 poäng här och det måste jag syna.

Nattens spel blir

St Louis Blues ML @ 2.30 med 3/7 units hos bet365


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip