Natten till fredag bjuds vi på hockey mellan Boston och Buffalo, och här har jag min idé klar.

Boston kommer från en stark 1-3 seger borta mot Pittsburgh i den senaste matchen, och det var en viktig seger i kampen om slutspel.
Man ligger på den sista slutspelsplatsen då man spelat ihop 62 poäng, något som betyder att man har fyra poäng tillgodo på jagande NY Rangers.
Man har dock spelat två matcher färre, så läget är bra, men det gäller att inte slappna av.

Här ställs man mot jumbon som inte kommer spela slutspel denna säsongen, så man har klart mer att spela om än gästerna.
Man har även fått in Taylor Hall i laget som öppnat starkt med 4+3 efter nio matcher, så offensivt har man spetsat till en redan stark trupp.

Nu är det även hemmais som gäller och där har man vunnit 14/23 matcher, en siffra som är bra, och här ska segerchansen vara riktigt god.
Saknas gör Carlo, Kase, Tinordi och Moore.

Buffalo har gjort en riktigt usel säsong såhär långt då man bara vunnit 13/50 matcher, en siffra som knappast är acceptabel.
Nu har man sex matcher kvar att spela av säsongen och det mot enbart starka lag, så det mesta talar för att man kommer sluta som jumbo i divisionen.

Nu senast så förlorade man med 3-1 borta mot NY Rangers där man gjorde en bra förstaperiod. Ju längre matchen led så tog dock hemmalaget över, och segern var klart rättvis.
Detta var lagets fjärde förlust på de fem senaste matcherna, så formen är allt annat än bra.

Kikar man på truppen så finns det en del intressanta spelare i Olofsson, Reinhart och Eichel. Den sistnämnda har dock saknats en hel del under säsongen och det är ett stort minus då mycket offensivt kretsar kring honom, och han saknas även här.
I övrigt så har man skador på Hutton, Ullmark, Okposo, McCabe, Eakin och Girgensons, så truppläget är allt annat än bra, och här bör man väga alldeles för lätt.

Boston slåss för en slutspelsplats och då man ställs mot jumbon Buffalo så bör man ha en riktigt bra segerchans, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Rask (Unconfirmed) - Luukkonen (Confirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip