Nyårsafton bjuder på NHL när Boston tar emot Buffalo, och här tror jag klart mest på hemmastarka Boston.

Boston toppar ligan efter att man gjort en strålande säsong hittills, och i de 35 spelade matcherna har man tagit 28 segrar. Facit på hemmais har varit en stor anledning till de fina resultaten då man vunnit 18/20 hemmamatcher, och man är fortsatt obesegrade efter ordinarie tid.
Nu senast slog man NJ Devils med 1-3, så man studsade tillbaka omgående efter förlusten näst senast, och efter två raka bortamatcher är det ett stort plus att vara tillbaka i TD Garden.

Truppen är riktigt stark med spelare som Pastrnak, Marchand, Krecji, Bergeron och Hall. Samtidigt har man en av ligans bästa målvakter i Ullmark som varit lysande under säsongen, och trots att gästerna tagit flera raka segrar på slutet så är detta en grymt tuff bortamatch.
Nosek saknas i matchen.

Buffalo har hittat ett sätt att vinna matcher på slutet då man tagit fem raka där man imponerat offensivt med 24 gjorda mål, och senast slog man Detroit med 6-3. Trots de fina resultaten så har man i matcherna mot Vegas och Colorado lyckats vinna tack vare ett lysande målvaktsspel, så resultaten är bättre än vad insatserna varit.

Thompson, Skinner och Tuch finns offensivt med talanger som Quinn och Cozens där bakom, så framåt är man giftiga. Här möter man dock ligans tätaste lag defensivt, något som sätter offensiven på prov, och jag tror inte att man räcker till här.
Comrie och Jokiharju är frågetecken inför matchen.

Boston är det klart bättre laget i matchen och då man varit fullständigt lysande på hemmais under säsongen så har jag svårt att se att man skulle bränna denna matchen trots gästernas segersvit, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Ullmark (Unconfirmed) - Luukkonen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip