Boston Bruins - Carolina Hurricanes

Goalies: Rask (probable) vs Mrazek (probable)

Det är dags för första Conference finalen i East och vi har två lag som kanske man på förhand inte skulle ha tippat i final. Åtminstone inte Carolina Hurricanes som visat upp ett fantastiskt spel under slutspelet där man bland annat slagit ut de regerande Stanley Cup mästarna Washington Capitals.

Game 1 alltså på schemat och vi har två lag med liknande spelstil. Man spelar tungt och full fart framåt och Carolina Hurricanes tycker jag fått ut max av det man visat upp denna säsong. Jag tycker laget varit upp och ner detta året men när lagets offensiv stämmer så är det inte mycket som kan sätta stopp för de. Man är speciellt farliga på hemmais där man har sitt hemmastöd och man spelar respektlös och skickar allt på mål. Boston Bruins resa har varit mer planerad och man måste ändå säga att Bruins har varit såpass bra så man förtjänar en finalplats.

När vi tittar på dessa två lag så tycker jag ändå Boston har högre kapacitet. Man slog ut Toronto i en tuff matchserie men senaste matchserien mot Columbus Blue Jackets som ändå svepte suveräna Tampa Bay Lightning så var man mycket stabila matchserien igenom. Tyckte aldrig man stressade upp sig även fast man förväntade sig mer av spelare som David Pastrnak. Carolina spelar ett enkelt spel som borde passa Bruins bra. Man har åtminstone kunnat hantera Canes spel bra under säsongens möten och även tidigare. På hemmais vill nog Bruins sätta ton direkt och jag tror man har bra chans att ta hem första matchen här. Nattens spel blir

Match: Boston Bruins - Carolina Hurricanes
Spel: 1
Odds: 2.12
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas , Unibet , 888sport
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick
Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip