Tidig match i NHL där Boston och Carolina nu ska göra upp i en riktigt bra åttondelsfinal, och här tror jag vi får se en hel del mål i matchen.

Boston har inte imponerat efter att säsongen tagits upp igen.
Man började med att förlora med 4-1 mot Columbus i träningsmatchen, där man också låg under med 3-0 efter första perioden.

I seedningmatcherna så har det gått fortsatt trögt och man har förlorat samtliga tre matcher mot Philadelphia, Tampa Bay och Washington.
I grundserien var man det bästa laget i ligan och man imponerade stort, något som gjorde att man också var ett av de favorittippade lagen.

En stor orsak att man inte fått spelet att funka är att spelare som Pastrnak, Marchand och Bergeron inte kommit igång, och under de tre matcherna har man bara en assist tillsammans.
Detta är en av de bästa kedjorna i ligan, och nu när man några matcher i kroppen så bör dessa spelare kunna komma igång, något som är viktigt för laget.
Saknas gör Miller.

Carolina spelade mot NY Rangers i play-in, och man vann den matchserien med 3-0.
Det var aldrig något snack om att man var det bättre laget, och man imponerade stort.

Ledande spelare som Aho, Teravainen och Svechnikov såg sylvassa ut, och man gjorde sju av de elva målen gjorde i matchserien.
Nu är det åttondelsfinaler och man ställs mot ett helt klart tuffare motstånd, men med tanke på hur man agerat hittills så har man absolut kapacitet att störa tunga Boston, speciellt då de inte sett lika bra ut som tidigare.
Saknas gör Pesce.

Detta kommer bli en riktigt underhållande matchserie, och med spelare som Aho, Svechnikov, Marchand och Pastrnak på isen så ska det finnas goda möjligheter till mål, och jag väljer att gå på ett överspel här.

Rask (Unconfirmed) - Mrazek (Unconfirmed)

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u till oddset 1.62 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip