Match två i denna fina åttondelsfinalen. Första mötet gick till förlängning där Boston senare vann och gick upp till 1-0 i matcher, och jag har hittat ett intressant spel i matchen.

Boston såg svaga ut i sin seedningsgrupp då man förlorade samtliga tre matcher, och offensiven imponerade inte alls.
Man tog sig dock i kragen nu när det gäller, och i första åttondelen mot Carolina så ryckte hela laget upp sig rejält.

Man såg riktigt bra ut i de två inledande perioderna, men Carolina var effektiva och utnyttjade sina lägen.
Spelare som Marchand, Pastrnak och Bergeron var helt osynliga i matcherna innan denna, och nu såg man klart förbättrade ut, och det var också dessa spelare som avgjorde matchen i förlängningen.

Skönt för laget att toppspelarna såg bra ut och man sitter på en av ligans bästa kedjor, så offensivt är man ett ständigt hot.
Saknas i laget gör Miller.

Carolina gjorde en bra matchserie mot Chicago där man vann med 3-0 i matcher. Man fick Boston i åttondelen, ett klart tuffare lag att möta.
Visserligen förlorade man med 4-3 efter förlängning i den första matchen, men man såg fortsatt bra ut.

Framförallt var man effektiva när lägena gavs, och spelare som Aho, Teravainen och Svechnikov kan ta för sig ännu mer än man gjorde senast.

Nu tror jag man kommer rycka upp sig och spela bättre redan ifrån start, och offensivt så är man precis som Boston riktigt vassa.
Skada har man på Pesce.

Med spelare som Pastrnak, Marchand, Aho och Svechnikov på isen så bör det kunna bli en hel del mål, och jag väljer att gå på överspelet här.

Rask (Unconfirmed) - Mrazek (Unconfirmed)

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u till oddset 1.62 hos Casumo , Unibet & LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip